Program 2023


Fredagen den 24 februari klockan 18.00 

Byalaget arrangerar en After Work, tillsammans med Kiviks Hotell. Kvällens erbjudande är Bouef Bourguignon med tillbehör och ett glas öl eller vin för 245 kr! Kom och njut! Anmälan till jankivik@outlook.com

Onsdagen den 15 mars klockan 19.00 Äppelgården Årsmötesförhandlingar enligt stadgarna. Kallelse och övriga handlingar skickas till medlemmarna med epost. Ingvar ”Tjoffe” Andersson berättar om Mellbybageriets historia! Sedvanlig semla från Mellbybagaren!
Anmälan om deltagande till fastanpunkt@gmail.com annars ingen bulle!

After Work fredagen den 24 mars, klockan 18.00
Fridens pizzeria inbjuder till en måltid med caprese, kallskuret, olika röror, pizzaslicar mm, dryck ingår för endast 195 kronor!
Buss från Torget för 50 kr, tor!
FULLSATT!

Fredagen den 7 april
Styrelsen finns på ICA Piraten och träffar kivlingarna! Kom med ris och ros! 

Onsdagen den 17 maj klockan 19.00 på Hamnplan
Vårhälsning
F.d ambassadören i Norge, Krister Bringéus hälsar våren välkommen.
Stipendier från Kivik Scoutkårs Minne delas ut.
Föräldraföreningen på Piratenskolan grillar goda korvar! 

Kivik Tång fredagen den 19 maj, klockan 11.00-16.00
Under dagen kommer Kivik Tång att stå på hamnplan och informera om sin omfattande verksamhet, tångodling, kurser och informationsmöten. De bjuder även på smakprover med olika tånganrättningar.

Byavandringar, onsdagarna den 5 och 26 juli
Byalagets populära vandringar med Kiviksexperten Tommy Gustavsson fortsätter under 2023. Tommy har aviserat, att det är sista året han bjuder på denna fantastiska underhållning, så passa på att delta i denna historiska händelse!
Sparbanken Syd har som vanligt en spännande tävling med fina priser!
Vandringen startar klockan 18.30. Sparbankens tävling från 18.00. 

Kivik Swings, fredagen den 21 juli, klockan 18.00
Traditionsenligt spelar det populära bandet JAZZIT medryckande musik på Båtklubbens baksida. Nytt för i år: eftersom vi inte har någon auktion, har vi beslutat att ta 100 kronor/person för att delfinansiera våra kostnader. Ett arrangemang för Byalagets och Båtklubbens medlemmar.

Höstmarknad på hamnplan 30 september-1 oktober
Fjorårets succé med den småskaliga, med bland annat lokala hantverkare, marknaden återkommer i år. Lokala artister kommer att uppträda, välsmakande maträtter kommer att kunna köpas, och byn sjuder av aktiviteter. Naturligtvis kommer det även att finnas en installation, kanske med äpplen! Mer info kommer!

Kivik Lyser, fredagen den 3 november
Kivik kommer, som vi gjort sedan förra århundradet, att lysa upp under fredagen med tipsrunda, boule och musikunderhållning. Mer info kommer!

Ärtsoppa! Torsdagen den 16 november, klockan 19.00
Både soppan och punchen puttrar och kivlingarna står på kö för att lyssna på intressant föreläsning och inmundiga soppan!