Supporterresa till Vittsjö

Vittsjö 2020-10-17 pdf
Fotbollsresa till Vittsjö
Vi gör ett nytt försök att åka och titta på Vittsjö kvinnliga fotbollslag som tränas av kiviksbon Thomas Mårtensson. Vi åker
med Kiviks Taxi från Torget lördagen den 17 oktober kl 12.00 för att vara på plats vid avspark mellan Rosengård och Vittsjö kl 15.00. Priset för resan är 150 kronor, tillkommer inträde 120 kr. Ungdomar under 15 år åker gratis. Meddela jankivik@outlook.com.
Sätt in 150 kr på Byalagets bankkonto 5147-2884 och ange ditt namn.
Cirka 35 platser – först till kvarn!
Vid inställd resa återbetalas pengarna.

Coronasäkerhet:
Vi tänker så här när det gäller Corona och säkerheten ombord. Sällskap/par som normalt umgås tight kan sitta bredvid varandra, medan de som åker ensamma sitter på ett eget dubbelsäte, vilket brukar innebär ca 35 personer beroende på fördelning. Det finns alltid handsprit ombord på bussen, som inför varje ny resa alltid är rengjord med sprit på utsatta ytor som handtag, bord, säkerhetsbälte, toalett etc.
Munskydd kan användas av de som så önskar, och känner sig mer trygga med detta, och finns att tillgå till självkostnadspris på bussen. Och givetvis stannar de hemma, som inte känner sig helt friska, och vi låter alla det sunda förnuftet råda.
Vänlig hälsning
Ulf Hansson
Kiviks Taxi
0414-70098

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.